Tent 6 is een strandtent met een intieme sfeer op een centrale plek op het Zandvoortse strand. Tent 6 regelt in overleg met jou alles voor het evenement. Of het nu gaat om een presentatie, borrel, lunch of diner, bruiloft, modeshow of teambuildingsdag, Tent 6 denkt graag met je mee.

Tent 6 heeft 2 paviljoens voor de verhuur beschikbaar;

1. Het vierkante paviljoen

Het vierkante paviljoen kan vanaf 30 personen exclusief gehuurd worden. Het is een sfeervol ingerichte tent met openslaande deuren richting zee. De tent is geschikt voor maximaal 150 personen en heeft een groot terras met buitenhaarden en natuurlijk het strand voor de deur. Het prachtige, witte paviljoen heeft een informele setting met veel ramen en is ingericht met vintage meubels, vrolijke kussens, veel planten en heeft een eigen bar. Het vierkante paviljoen leent zich goed voor huwelijken, bedrijfsfeestjes, presentaties en feestelijkheden.

2. Tentje 6

Tentje 6 is een klein paviljoen aan de zuidzijde. Tentje 6 kan tot maximaal 40 personen gehuurd worden. Het tentje beschikt over een eigen bar en een stukje terras aan de voorzijde. Het lichte paviljoen heeft, net zoals zijn grote broer, een informele setting met veel ramen en is ingericht met vintage meubels, vrolijke kussens en veel planten. Tentje 6 leent zich perfect voor vergaderingen tot 15 personen, private lunch of diner, borrels of andere feestjes.

Trouwen

Ook zo graag met zandkorrels tussen je tenen het jawoord aan jouw geliefde geven? Jullie bruiloft op het strand is een droom…

De intieme ceremonie onder een romantisch prieeltje, gezellige receptie met uitzicht op zee, heerlijk diner bij zonsondergang en aansluitend het spectaculaire feest met al jullie dierbaren! 

Bij Tent 6 worden jullie dromen werkelijkheid. Tent 6 is naast een feestlocatie ook een officiële Trouwlocatie, dus jullie bruiloft kan op één plek plaatsvinden. Heerlijk relaxed om de hele dag op het strand te zijn! Zowel bij mooi als bij slecht weer kan Tent 6 bijdragen om van jullie huwelijk de mooiste dag van jullie leven te maken!

Eten en drinken

Tijdens jullie event verzorgt het keukenteam van Tent 6 onder leiding van eigenaar/ chef-kok Jasper Jansen de catering. De catering varieert van diverse happen bij de borrel, tot walking dinner of bbq.

Bij Tent 6 worden veelal lokale, gezonde en dagverse producten die vaak biologisch zijn geserveerd. Met liefde wordt de BBQ voor de gasten aangestoken. Ook kan er een heerlijke sharing lunch of diner geserveerd worden vanaf houten planken en emaille schalen. Daarnaast is er een ruime keuze aan borrelhappen en zijn veel variaties bespreekbaar. Alles wordt vers bereidt, bij Tent 6 komt nagenoeg niks uit een potje.

Zakelijk

Het vierkante paviljoen van Tent 6 kan worden afgesloten en leent zich daardoor perfect voor grotere vergaderingen, trainingen, presentaties of brainstormsessies. Tentje 6 is perfect voor meeting tot 15 personen.

Actief

Volleyballen, vliegeren, zandsculpturen bouwen, expeditie Robinson, bumperballen of andere activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje of teambuildingsdag? Tent 6 werkt samen met diverse evenementenbureaus die onder andere deze activiteiten verzorgen.

Feest

Alles kan geregeld worden om een spectaculair feest te organiseren die menigeen zich nog lang zal herinneren. Tent 6 werkt samen met diverse DJ’s en de contacten om de volledige techniek & aankleding te kunnen verzorgen zijn aanwezig!

Meer informatie?

Informeer direct naar de diverse mogelijkheden voor verhuur of het organiseren van evenementen. Kim vertelt graag alles over de verhuur en de beschikbaarheid voor jouw eigen evenement. Uiteraard ben je van harte welkom om de locatie en de mogelijkheden te komen bekijken. Mail voor meer informatie naar Tent 6 via kim@tent6.nl of bel naar 06 41 31 35 15.
 

Tent 6 werkt met de annuleringsvoorwaarden van de uniforme voorwaarden Horeca Nederland.