Tent 6 is gesloten gedurende de wintermaanden. Begin Maart start seizoen 2022.
Voor vragen over events of andere vragen mail kim@tent6.nl

Tent 6 heeft ontbijt, lunch en diner en serveert veelal lokale, gezonde en dagverse producten die vaak biologisch zijn. Het verhaal achter de producten die verkocht worden is belangrijk, maar de smaak gaat boven alles.

Vanaf  9 uur ‘s ochtends kan je hier op het strand al terecht voor een heerlijk ontbijt met onder andere verse smoothies & sappen, verse thee van de teabar, koffie van White Label, granola en taarten van de Groene Zusjes, diverse soorten yoghurt, croissants en vers fruit.

De lunch- en dinerkaart is Mediterraans georiënteerd. Alles wordt vers bereid. Bij Tent 6 komt nagenoeg niks uit een potje. Denk aan oerbrood, verse vis en schelpdieren direct van de afslag uit IJmuiden, gegrilde groenten en vlees van de grill.

Buiten de kaart om kun je het menu van de plank bestellen. De gerechten op de plank deel je samen met je tafelgenoten. Iedere maand stelt de chef een mooi menu samen bestaande uit 3 voor-, hoofd- en nagerechten die op grote houten  planken en emaille schalen geserveerd worden.